Yleistä tietoa sivustoista

Skootterini.com on vuonna 2007 perustettu suomalainen sivusto, jonka tarkoituksena on edesauttaa moposkootteri- ja skootteriharrastamista kokoamalla kiinnostavaa tietoa yhteen ja samaan paikkaan. Sivusto sisältää mm. yleistajuisia huoltovinkkejä ja ongelmanratkaisuosioita, aktiivisen keskustelualueen sekä vianhakukaavioiden myyntiin keskittyneen verkkokaupan.

Kaikki pääsivustoilta löytyvä tieto kirjoitetaan täysin puolueettomasti ja harrastetyönä, jollei toisin ole mainittu. Sivuston toiminnan ylläpitokustannuksia katetaan pienimuotoisella mainospaikka- ja tuotemyynnillä. Skootterini.com® on lisäksi sivuston ylläpidon omistama rekisteröity tavaramerkki.

Sivuston ensisijaisia käyttäjiä ovat aktiiviharrastajat eli ne harrastajat, jotka haluavat tietää moposkootteristaan tai skootteristaan enemmän, ja uskaltavat tarvittaessa suorittaa mm. pieniä huoltotoimenpiteitä itse. Toissijaisia käyttäjiä ovat henkilöt, jotka suunnittelevat moposkootterin tai skootterin ostamista ja etsivät tietoa ostotapahtuman tueksi.

Sivustojen kävijämäärät ovat kehittyneet vuositasolla seuraavasti (Awstats):

Vuosi 2007, ensikertalaisia kävijöitä yhteensä 20 407.
Vuosi 2008, ensikertalaisia kävijöitä yhteensä 44 668.
Vuosi 2009, ensikertalaisia kävijöitä yhteensä 80 071.
Vuosi 2010, ensikertalaisia kävijöitä yhteensä 143 970.
Vuosi 2011, ensikertalaisia kävijöitä yhteensä 188 696.
Vuosi 2012, ensikertalaisia kävijöitä yhteensä 213 452.
Vuosi 2013, ensikertalaisia kävijöitä yhteensä 280 575.
 

 

Artikkelitoiveet ja sivustojen kehittäminen

Miten kehittäisit sivustoja? Mitä toivoisit sivustoilta löytyvän enemmän tai onko jotakin jo nyt liikaa? Otamme mielellämme vastaan vapaamuotoisia ja hyvin perusteltuja kehittämisehdotuksia. Olemme kiinnostuneita myös julkaisemaan hyvin kirjoitettuja moposkoottereihin- ja skoottereihin liittyviä artikkeleita tai muita tekstejä (ml. blogeja). Parhaiten meidät tavoitat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Mainospaikkamyynti ja yritysyhteistyö

Katamme sivuston ylläpitokustannuksia mainospaikkamyynnillä. Voit pyytää sivuston mediakortin, tai kysyä mahdollisuutta muuhun yritysyhteistyöhön lähettämällä sähköpostia osoitteeseen:
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

"Skootterini.com on Suomen suosituin pelkästään moposkoottereihin ja skoottereihin keskittynyt internetsivusto"

(lähde: Suomen Mediamarkkinointi).

 

Skootterini.com
Ylläpito